Desværre tilbyder vi ikke legestue i foråret 2018.
Legestuen er især for dig, der er på forældreorlov. Mange begynder at komme i legestuen, når barnet er seks måneder gammelt, og fortsætter indtil barnet har fået en vuggestueplads.

I legestuen har de voksne mulighed for at hygge sig med en kop te eller kaffe, og ikke mindst møde andre, som man har meget tilfælles med, mens børnene leger med hinanden.

Medbragt mad kan stilles i køleskabet i køkkenet, hvor der også er mulighed for at varme mad op i mikrobølgeovn.

Af og til får legestuen besøg af f.eks. tandplejer og bibliotekar, og en gang imellem arrangeres også fællesskabsaftener med forskelligt tema. Det kan f.eks. dreje sig om, hvordan man får sit barn til at sove igennem uden gråd.

Der er frisk frugt og brød samt kaffe og te i Legestuen

Da de fysiske rammer er forholdsvis små, er der max plads til to børn per voksen.

Kirkens legestue ligger på Sankt Hans Torv midt imellem de to in-cafeer Sebastopol og Pussy Galore.

Det koster 10 kr om dagen per voksen at være med i Legestuen.