Til gudstjenester samler vi altid ind til velgørende formål, som er godkendt af menighedsrådet. Det kan være menighedsplejen, der hjælper mennesker i sognet, som har økonomiske vanskeligheder fx i forbindelse med jul, ferie eller konfirmation. Vi samler også ind til Kirkens Korshær, mission blandt hjemløse samt mange andre organisationer.

Folkekirkens Nødhjælp

Den anden søndag i marts deltager Simeon-Sankt Johannes sogn i Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling. Man kan melde sig som indsamler, hvor man ved husstandsindsamling forsøger at afhjælpe især sultkatastrofer i verdens U-Lande. Alle går med sikrede bøsser, og man må gerne gå flere sammen - unge skal gå to og to, mens børn skal følges med en voksen. Alle hænder kan bruges, da vi dækker et stort geografisk område. Resultatet af indsamlingen offentliggøres samme eftermiddag.

Tilmeld dig: klik her

Se mere på : www.noedhjaelp.dk