Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Plante-løg-dag i blomsterengen

SEP
22

Plante-løg-dag i blomsterengen


Dato Onsdag d. 22. september 2021, Kl. 10:00 til kl. 13:00
Sted Blegdamsvej 1, 2200, Blegdamsvej 1, 2200 København N
Plante-løg-dag i blomsterengen

Påskeblomst hvad vil du her

Vi synger om roser, der skyder op af den frosne jord, der har stindeste torne, og som vokser i dale. Om påske blomster med stor betydning, og om blomsterflorets farvepragt, der gør alle ord forlegne

Da blomsterengen ved siden af Sankt Johannes Kirke endelig sprang ud for første gang denne sommer, viste det sig, at den måske sagde mere end de fleste ord – den fik i hvert fald meget opmærksomhed. Forbipasserende stoppede op, børnene i børnehaven nød den, mange tog billeder af kornblomsterne og valmuerne til Instagram. Pludselig handlede det om mere end gammeldags ord og salmer i kirken ved Sankt Hans Torv; om skønhed og dufte, om grønne åndehuller og farver på stenbroen. Det passer Det Grønne Udvalg i sognet godt, for det er netop noget af det, de arbejder for i Menighedsrådet: en klimabevidst kirke og grønne områder på Nørrebro.

Derfor vil vi også gerne have endnu flere blomster, så vi ikke skal vente helt til næste sommer med at nyde engen igen – og du kan hjælpe os. I efteråret vil alle, der har lyst, nemlig kunne være med til at sætte forårsløg (påskeliljer, hyacinter, krokus m. fl), som vi kan nyde i det tidlige forår.

Vi planter fra kl. 10.00 og 11.30 spiser vi hjemmelavet løgsuppe.