Dato Tirsdag d. 26. oktober 2021, Kl. 14:00 til kl. 15:30
Sted Simeons Kirke, Sjællandsgade 12B, 2200 København N

Gudstjenesteværksted

Af Per Vibskov Nielsen, Paul Heden Friis og Louise Britze Kijne, sognepræster ved Simeons Kirke

Gudstjenesteværkstedet er en åben studiekreds, der tager udgangspunkt i den kommende søndags gudstjenestetekster. Vi vil, som sognepræster, på skift være til stede i gudstjenesteværkstedet. Sammen gennemlæser og drøfter vi teksterne. Hvad siger teksterne til os? Hvad ligger der i de sprogbilleder teksterne rummer? Og hvordan taler teksterne til os i den tid vi lever i nu? Alle er velkomne til at deltage og vi taler sammen i et åbent og respektfuldt forum med plads til alle indtryk, holdninger og tanker.

Sommerens store tilstrømning til kirkehøjskolen viste hvor stor en interesse der er for at tale mere sammen om gudstjenesten og forkyndelsen, og vi glæder os meget til at have dette tilbagevendende åbne forum i kirken.

Gudstjenesteværkstedet vil fra oktober finde sted fjerde tirsdag i måneden kl. 14.00.

Tirsdag den 26. oktober, hvor vi læser og drøfter teksterne til 22. søndag efter trinitatis ( 1. Mosebog 50, 15-21 + Filipperbrevet 1,6-11 + Evangelieteksten: Matthæus 18,21-35)

Tirsdag den 23. november, hvor vi læser og drøfter teksterne til 1. søndag i advent (Esajas Bog 42,1-9 + Romerbrevet 13,11-14 + evangelieteksten: Lukas 4,16-30)