Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST Nytårskur med refleksion

AFLYST Nytårskur med refleksion

Dato Søndag d. 24. januar 2021, Kl. 12:00 til kl. 17:00
Sted Simeons Kirke, Sjællandsgade 12B, 2200 København N
Louise Britze Kijne

Nytårskur med refleksion

Søndag den 24. januar kl. 12.00-17.00 i Simeons Kirke

Mød op med notesbog og pen, et tæppe og behageligt tøj og lad os bruge nogle timer på at gennemgå hvad der var bedst og værst i 2020 og hvad vi ønsker os af det kommende år.

Vi sørger for en kirkebænk pr. deltager, sikkerhedsafstand, forfriskninger og musik. Det er et meditativt arrangement hvor deltagerne hver for sig fordyber sig i refleksioner og ønsker for det endnu unge år, og i notesbogen får nedfældet tanker om at leve som den bedst mulige udgave af os selv. Man er altså ikke forpligtet på at dele sine private tanker med de øvrige deltagere.

Kl. 12.00 Velkomst og præsentation.

Kl. 12.15  Gennemgang af det forgangne år med refleksion over hvad vi tager med os måned for måned og hvordan det er gået os på de vigtigste områder i vores liv.

Kl. 14.00 Pause, kort andagt og mulighed for lystænding, forfriskninger og musik

Kl. 14.30 Gennemgang af ønsker og intentioner for 2021 ud fra emner som hverdagen, økonomi, kreativitet, åndelighed/tro, kærlighed, intimitet, familie og andre relationer

Kl.16.30 Afrunding og tak for i dag.

Tilmelding til sognepræst Louise Britze Kijne på lobr@km.dk /51329794. Det er gratis at deltage.