Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST Udflugt til Politimuseet

AFLYST Udflugt til Politimuseet

Dato Onsdag d. 20. januar 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:30

Udflugt til Politimuseet

På Fælledvej, i den gamle Station 6, ligger Politimuseet, der fortæller om politiets historie fra middelalderens barske håndhævelse af lov og ret, over nattevægteren, til vor tids bekæmpelse af sociale uroligheder, og ikke mindst om sammenstødet mellem politi og demonstranter på gaden og torvet lige uden for i forbindelse med EU-afstemning 18. maj 1993.

Museet indeholder fotos og genstande, og man kan både få indblik i, hvordan krimimalteknik fungerer under en efterforskning, men også hvordan tiden under besættelsen var en udfordring for det danske politi og ikke mindst i de mest dramatiske drabssager i landets historie, f.eks. Sagen mod englemagersken, der myrdede fattige børn i 1920’ernes København.

Onsdag 20. jan er der udflugt til politimuseet, hvor vi vil blive rundvist (evt. i to omgange pga corona). Der er morgensang i Sankt Johannes Kirke kl. 9.30, og efter en kop kaffe går vi den korte vej over til museet i vores sogn. Det er gratis og alle er velkomne!