Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

UDSAT Tænkepause med Kasper Colling Nielsen om epidemi

FEB
03

UDSAT Tænkepause med Kasper Colling Nielsen om epidemi


Dato Onsdag d. 3. februar 2021, Kl. 16:30 til kl. 17:30
Sted Blegdamsvej 1, 2200, Blegdamsvej 1, 2200 København N
UDSAT Tænkepause med Kasper Colling  Nielsen om epidemi

Tænkepause i Sankt Johannes med Kaspar Colling Nielsen om Epidemi

Pest eller kolera… lyder den gamle talemåde, når man skal vælge mellem to onder – og nu kan vi tilføje… eller covid 19. Epidemier er en del af verdens historie, og har fået betydning for menneskets eksistens. Forfattere har derfor helt tilbage fra Boccaccios Dekameron om den sorte død fra 1300-tallet, Albert Camus’ Pesten, Thomas Mann’s Døden i Venedig og vores egne J. P Jacobsens Pesten i Bergamo og Hanne Vibeke Holsts Som Pesten brugt epidemi til at skabe litteratur, der netop udfolder de fundamentale spørgsmål om frygt og angst, undergang og forgængelighed, angst og afmagt, sygdom og død.

Kaspar Colling Nielsen er selv forfatter, og har i de seneste måneder skrevet om netop epidemiens betydning på det eksistentielle plan. Det vil han tænke og tale med Sognepræst Marie Jacobsen Damm om til fyraftensarrangementet: Tænkepause i Sankt Johannes Kirke onsdag 3. februar 2021 kl. 16.30. Der er gratis adgang, og vi passer på hinanden!

Kaspar Colling Nielsen havde sit gennembrud med Mount København i 2010 og har senest i 2019 udgivet Dengang Dinosaurerne var små. Han er også taleskriver for den socialdemokratiske klimaminister Dan Jørgensen.