Torsdag d. 11. april 2019, Kl. 10:45 til kl. 11:30

Til babysalmesang mødes vi i det smukke kirkerum og synger, danser og laver fagter til både salmer og børnesange.

Sammen skaber vi et roligt og sanseligt rum, hvor alle dit barns sanser bliver stimuleret og udviklet.

Der vil være en høj grad af gentagelse, fordi det skaber tryghed for børnene og samtidig giver det dig en mulighed for at lære sangene rigtig godt, så I også kan synge dem derhjemme.

Efter sang og leg vil der være mulighed for at drikke en kop kaffe, spise medbragt mad og hygge i sideskibet.

Formålet med Babysalmesang

• at stimulere barnets glæde ved musik og inspirere forældrene til en særlig kontakt til barnet
  • at knytte varme og glade oplevelse til de danske salmer og kirkerummet for både børn og voksne
  • at stimulere barnets sansemotoriske udvikling