Morgenmeditation

Tirsdag d. 4. juni 2019, Kl. 08:00 til kl. 08:30
Sjællandsgade 12B, 2200 København, Danmark
Per Vibskov Nielsen og Miriam Jul Jensen

For en kort stund kan mennesket være åndeløs af spænding, men for at leve må man kunne ånde frit. Det gør man bedst i et åndehul. Et sådant åndehul kan du finde i Simeons kirke hver tirsdag morgen kl. 8 til Morgenmeditation. I kirkens trygge rammer trækker vi sammen vejret, vi falder til ro og bliver mindet om at vi ikke behøver møde hverdagens krav alene. Der er der brug for fokuseret vejrtrækning både under selve meditationen, men også til at synge to morgensalmer. Når man kan mærke Skaberen blæse ånd ind i kroppen, så man fyldes af ånd og bagefter ånder lettet ud igen, mærker man at man lever og gør det sammen med andre. Undervejs i den guidede meditation er der fordybelse i et visdomsord fra Bibelen og sammen beder vi den bøn som mesteren Jesus, har lært os. Derudover kan man også få en keltisk velsignelse og en kop kaffe som en god start på dagen. Alle er velkomne og det er gratis.