Dato Søndag d. 27. november 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Sted Sankt Johannes Kirke, Blegdamsvej 1, 2200 København N
Adventsmusik 1: Lyset skinner i mørket

Sankt Johannes Kirkes professionelle kor, Sankt Johannes Kantori under ledelse af organist Morten Bech, synger advent- og juletiden ind med en stemningsfuld koncert. Programmet består af både kendt og mindre kendt a capella-musik. Der kan høres musik af blandt andre Francis Poulenc, Maurice Duruflé, César Geoffray, Eric Whitacre samt førende danske julesangskomponister.

Sankt Johannes Kantori er: Elisabeth Rosenberg, Astrid Zeciri-Thomsen, Laura Chareun, Astrid Lychou, Harold Thalange, Nils Greenhow, Richard Låås og Philip Hartmann. Gruppen blev i sin nuværende form dannet i juni 2022 og denne koncert er således korets første.