Babysalmesang i Skt. Johannes Kirke henvender sig til forældre (eller bedsteforældre) og børn i alderen 3-12 mdr.

Vi mødes i kirken og synger salmer og sange. Der vil også være danse og sanglege med bevægelse, farver og kærtegn, som alle lægger vægt på at stimulere barnet og dets udvikling.

Formålet med Babysalmesang

• at stimulere barnets glæde ved musik og inspirere forældrene til en særlig kontakt til barnet
  • at knytte varme og glade oplevelse til de danske salmer og kirkerummet for både børn og voksne
  • at stimulere barnets sansemotoriske udvikling

Babysalmesang bygger på gentagelse, så børnene kan lære rutinerne og genkendelsens glæde at kende.

Efter sang og leg vil der være mulighed for at drikke en kop kaffe, spise medbragt mad og hygge i sideskibet.

I Sankt Johannes Kirke er der fire forløb med babysalmesang om året for babyer i alderen ca. 3 måneder til 12 måneder.

Der er normalt to hold

kl.9.30: 3-6 mdr

kl.10.30:6-10 mdr.

Et Babysalmesangsforløb løber over 7 tirsdage.

Det koster 100 kr. per forløb.

Man modtager en mail/kvittering i forbindelse med tilmelding - og desuden en mail inden forløbets opstart, hvor det præcise tidspunkt for babysalmesangen vil fremgå (det afhænger nemlig af, hvor mange der tilmelder sig).

Begge aktuelle hold er overtegnet.
Vi vender tilbage med nye hold.